Dag 5, 6 ,7 å forts!

Ja, vad kan man säga, det blidde lite ändringar i schemat hela helgen! Men nog fick man uppleva sthlm alltic!
Fredagen bjöd på Guysnightout, vet inte hur men 800 försvann på sommar..
Lördag, ja, dagen for man runt om i sthlm hela dagen och åt härlig sushi med J-hoe. Kvällen for vi runt, mer detaljer än så går inte att få ut ur dimman.
Söndag, CR- hur jävla grymt blir det inte med lite katter vid kameran?! (då menar jag bokstavligen talat katter)

Nu! Planeringen är ju självfallet på top! har en liten luddig förklaring av hur helgen ska se ut, fira min 1årsdag. sen tältar vi i tanto hela helgen, droppa förbi! Varje dag må jag säga att man varit lite slut! Men nog har man blivit ordentligt uppdragen av sina älsklingar! Tack alla som deltog i veckan, och stort tack till mr Äpple-mint, äpple-jordgubb och äpple-äpple.

Dag 4

Nu så, hur ska jag beskriva kvällen, Tanto 4 life

dag 3

Tja, man vaknar till haglet, underbart. Men jag fick ändå min dag hyfsat som planerat för engångsskull!
Fikan blidde med timmy vid mariatorget, skumpa å jordgubbar å etc. Sen sommar med många bekanta ansikten!
Idag har planerna redan ändrats, detä r flytt å laga punka som gäller

Dag 2

Pga av det skiftande vädret så blev skansen uppskjutet till nästa vecka, men nog blidde det lite fläkt och färd i sthlm iaf, om än så saknades det på alkohol delen, men det tar man ikapp här när man skriver i högsta hugg.
Ist besöktes min mormor och sen bio men brohoe. Vi missade ju trots allt gårdagens bio så var tvugna att ta ikapp.
Skiljdes åt senare och då hon inte hade ngn skruff fick hon punka.
Konstatering, en skruff är lösning på allt.

Det bästa av allt kom också pås! Om än vecka skall det "firas" och slås på stort! Det som firas är värdigt, men det får ni fråga mig direkt om ist!

Dag 1.

Eftersom vi har ett schema måste viockså ha uppföljning

Ja, jag är ruskigt nöjd, den kom inte riktigt som planerat menmen! jag fikade iaf i gamla stan, fick sällskap av miss. söder nilsson. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord, Mkt tacksam. Vi mötte senare upp designer och planerade för att alla 3 gå på bio. det slutade med att vi lockade Ms Nilsson på lite öl och sen blidde vi lite berusade vid Vittra Gymnasium och skrattade alla så gott, dessvärre missade vi bion! Menmen! Tack till er båda för en finemang kväll.

Nu äre god bok och en härlig dubbel äpple till godnatt saga!

Sthlms veckan

Först vill jag bara säga hur mkt jag uppskattar vissa saker, som verkligen får en att koppla av när tankarna far och flyger runt i huvudet på en. Tack så mkt Nargilah.
 
Sen till veckan!
 Det är inte till 100% fixat men så här ska jag och ni som följer med mig fira Sthlms veckan, sthlm style.
 
Måndag
Vi börjar med att vandra lite längs gamla stan och fika, sen bär det vidare mot att Paddla kanot lr att gå på solo bio mitt på dagen, har inte riktigt lyckats ragga sällskap för dagen i ära, menmen påt ändå.
Kvällen erbjuder bio igen och nu med min egna designer. Och kanske en och 5 öl.
Tisdag
Här så händer det grejer! Jag ska på skansen, fotas med geter, björnar, lodjur och massa mer! Akvariet är nästan en av höjdarna! Senare på kvällen börjar allsång på skansen, så jag stannar väl ngn timme och sjunger jag med! Tror det finns ngn bar där också?
På kvällen så drar det vidare mot vitan och bara sitta och prata skit med nära och kära och randoms.
Onsdag
Vad som händer på dagen är inte riktigt säkert men det hinner lösa sig, kanske jag går på ngt muséum lr ngt spännande... Mosébacke torg är också ngt som jag tänkt besöka och ta mig en fika å se ut över stan.
På kvällen så drar man sig vidare mot Sommar och tar det lite lugnt. bhaha, nej ska försöka hålla mig under rödingen.
Torsdag
Så här dagen efter vet jag att många kan ha lite problem att finna engagemang, vilket jag inte helt och hållet kan hålla med om, men för att locka med sig lite folk så tänkte jag ta det lugnt och åka Globen Sky line grejen, upp och ned! woop.
Sen blir det picknick i tantolunden med badkläderna i högsta hugg!
Fredag
Här så blir det bara ren och skär uppvärmning på Hellströms för att senare, dra sig mot.,
SLAKTHUSET
Lördag
Dagen än inte planerad men jag kmr ha fjärilshuset kvar som måste besökas samt en god måltid på ngn restaurang. Kvällen lider mot Sommar igen.
Söndag
Vilodagen, jag ska nog glida runt lite mest, gå promenader och ha en öl i handen större delen av dagen.
 
Så det är bara att signa upp och glida med! helst alla dagar menmen!

Stockholm

Jag kanske inte är det bästa exemplet på detta då jag själv kan vara väldigt blandad, ena stunden kan jag vaska ut ngt för mkt och i andra så snaskar jag trasket...
Men i vilket av fallen så tkr jag att det är viktigt att inte vaska varandra, ist så traskar vi iväg tsm! trevligare å allt!
För att komma in till rubrikens tema så har jag ett projekt i veckan!

Då det är Stockholmsveckan nere i visby så tänkte jag att Så jag tänkte köra Sthlm by Day&Night! hela veckan! D.v.s. att jag ska göra allt man borde göra i sthlm när man besöker staden! Skansen, Djurgårn runt, paddla kanot, rigoletto V.I.P. bio, fjärilshuset, slakthuset, sommar, tanto, vitan. kbk
Är ni intresserade slå en pling! annars gör jag allt ensam
 
Tills dess, dvs ikväll ska jag bara luta mig bakåt med den underbara bok jag fått av Miss. Söder Nilsson.
och smutta på min åtråvärda vattenpipa

Helg

Helg är sannerligen skönt! Men nu är jag på semester så det är snäppet bättre! Högkvalitéts tid med mina nära och kära, dvs mina vänner och min nargilah som vi alla puffade så gott på när vi umgicks på Lissma.
Tack till er som kom dit! Kan säga att vår hemfärd var inte lite actionfylld, utan mkt. Man vaknar upp lite smått idag och har pillat med denna blogg, okej inte jag men jag har anställt en webbdesigner som jag tycker har gjort strålande jobb med min memoarssida. Så nu börjat det pirra i händerna, dags att puffa igång igen!
Tack än en gång alla ni härliga (vattenpipor)! xoxo Nargilah

WE ARE THE CHAMPIONS!

Nargilah

Samesame but diffrent

Ojojoj vilken vecka! Jag for till mitt landställe för att hälsa på mina föräldrar. Men sen så gick tiden och jag kunde inte röka på en vecka! Men sen kom jag hem och har varit hos jacob och så fick även min vattenpipasemester. Vi for in till storastaden och så hittade jag det. El fakher tobak! Nu ska det njutas!

RSS 2.0